script> pintrk('track', 'lead', { lead_type: 'Newsletter' }); Privacy Policy | beyourownbossacademy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

(Συμμόρφωση με την οδηγία GDPR)

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης του ιστοτόπου

H Εταιρία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια και να τηρούνται οι νόμιμες διαδικασίες. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. Ο ιστότοπος της Εταιρίας πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας του διαδικτύου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί τυχόν προσωπικά δεδομένα που οικειοθελώς οι χρήστες/επισκέπτες θα χορηγούν στο δικτυακό τόπο, κατά τρόπο σύννομο με την κοινοτική και διεθνή νομοθεσία και με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει στους χρήστες/επισκέπτες ή προκειμένου να διαπιστώσει τις ανάγκες, επιθυμίες και προσδοκίες αυτών.

 

Η παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα έχει ως στόχο να σας ενημερώσει σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, πώς αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και γνωστοποιηθούν, πώς μπορείτε να ελέγχετε τη χρήση και τη γνωστοποίηση των πληροφοριών που σας αφορούν και πώς προστατεύονται οι πληροφορίες αυτές. Επίσης γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος αντίρρησης/εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

 

Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία δηλώνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα διατηρούνται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και με κάθε άλλο εφαρμοστέο νόμο ή/και κανονισμό. Προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και τη νομιμότητα της σχετικής συναλλαγής.

Ο ιστότοπος δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ' οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του ιστοτόπου σε κανένα τρίτο φορέα εκτός εάν επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ifigenia@thebeyourownbossacademy.com

 

ΣΥΛΛΟΓΗ

 

Μπορείτε, ως επισκέπτες, να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα www.thebeyourownbossacademy.com χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία, εκτός από τις ακόλουθες περιπτώσεις :

 

Iστολόγιo (blog)
Αν επιλέξετε να προσθέσετε ένα σχόλιο σε οποιεσδήποτε δημοσιεύσεις (blog posts) του ιστοτόπου μας, θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων του: το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το σχόλιό σας, η διεύθυνση IP του υπολογιστή σας και η ώρα και η ημερομηνία που το υποβάλλατε. Μόνο το όνομά σας θα εμφανιστεί στο blog post που μπορεί να δει το κοινό.
Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο για να σας αναγνωρίσουν ως συνεισφέροντες στην ενότητα σχολίων της αντίστοιχης ανάρτησης και δεν μεταβιβάζονται σε οποιονδήποτε από τους εκτελούντες την επεξεργασία –όπως περιγράφεται παρακάτω. Τα σχόλια σας και τα συσχετισμένα προσωπικά δεδομένα θα παραμείνουν σε αυτόν τον ιστότοπο, μέχρι είτε να διαγράψετε το σχόλιο οι ίδιοι ή να αφαιρέσουμε εμείς το blog post.

Αν θέλετε να διαγραφούν το σχόλιο και τα συσχετισμένα προσωπικά δεδομένα σας, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία σχολιάσατε.
Εάν είστε κάτω των 16 ετών, είναι υποχρεωτικό να αποκτήσετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν δημοσιεύσετε ένα σχόλιο στο blog μας.
Θα πρέπει να αποφύγετε την εισαγωγή προσωπικών στοιχείων στο πεδίο σχολίων που δημοσιεύετε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σε κάποιες από τις σελίδες μας (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, "Contact", "Etsy Αcademy") τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν στον server της εταιρείας Wix.com, όπου και φιλοξενείται (hosting) η ιστοσελίδα The Be your own Boss Academy. Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σαν το ifigenia@thebeyourownbossacademy.com, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί σε τρίτο ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε εκτελούντα την επεξεργασία. Αντίθετα, τα δεδομένα θα καταχωρηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μας σταλούν μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι διακομιστές SMTP προστατεύονται από SSL, που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας κρυπτογραφία SHA-2, 256-bit πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς υπολογιστές και συσκευές.

Ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο (Newsletter)
Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας (newsletter), η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρήσατε στο αντίστοιχο πεδίο θα προωθηθεί στην πλατφόρμα email του Wix.com/getsubscribers, που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλατε δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του ίδιου του ιστοτόπου .

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του wix.com/getsubscribers για όσο συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του wix.com/getsubscribers για μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέχρι να ζητήσετε ρητά την κατάργηση από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε, αλλά και σε οποιοδήποτε ενημερωτικό e-mail που παίρνετε από εμάς.
Εάν είστε κάτω των 16 ετών είναι υποχρεωτικό να αποκτήσετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα παραμένει στη βάση δεδομένων του Wix.com/getsubscribers, θα λαμβάνετε τακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να διαγραφείτε από το Newsletter του ιστοτόπου ακολουθώντας τον σύνδεσμο Unsubscribe που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε email που λαμβάνετε.

 

Αγορά προϊόντος/υπηρεσίας

Εάν επιλέξετε να αγοράσετε κάποιο από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Εταιρίας μέσω του ιστοτόπου μας, χρησιμοποιώντας τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Paypal ή της Viva.gr όλα τα στοιχεία συναλλαγής (αριθμός πιστωτικής κάρτας κ.α) αποθηκεύονται στις Paypal & Viva.gr αντίστοιχα και όχι στον ιστότοπο μας.

 

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (Email)
Εφόσον σημειώσετε το email σας σε κάποιο πεδίο της ιστοσελίδας, αποδέχεστε ότι θα λαμβάνετε email για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για να λάβετε κάποιο δωρεάν ηλεκτρονικό οδηγό ή eBook ή Video.

  • Για σκοπούς ενημέρωσης και πληροφόρησης (αρθρογραφία και Newsletter).

  • Για την προώθηση και διαφήμιση των υπηρεσιών μας, των σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προϊόντων μας.

  • Για την παρουσίαση, προώθηση και διαφήμιση υπηρεσιών συνεργατών μας που έχουν συσχέτιση με την θεματολογία της ιστοσελίδα μας.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να διαγραφείτε από το Newsletter του ιστοτόπου ακολουθώντας τον σύνδεσμο Unsubscribe που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε email που λαμβάνετε.

Υπεύθυνη επεξεργασίας του ιστοτόπου είναι η Ιφιγένεια Χριστοδουλίδου, τηλ. 22940-33523, Αττική, Ελλάδα

Διαβίβαση σε Τρίτους

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών / επισκεπτών διαβιβάζονται σε τρίτες εταιρείες (εκτελούσες την επεξεργασία), οι οποίες παρέχουν στην Εταιρεία μας υπηρεσίες επικοινωνίας και ενεργούν για λογαριασμό μας.

Χρησιμοποιούμε έναν προσεκτικά επιλεγμένο αριθμό τρίτων μερών για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, όλα τα οποία συμμορφώνονται με τη εθνική και διεθνή νομοθεσία όσον αφορά στην προστασία δεδομένων και στην ιδιωτική ζωή των χρηστών, όπως ορίζεται ρητώς πιο πάνω.

 

  • Google Analytics (GA): για την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης του επισκέπτη/χρήστη. Συγκεκριμένα για να καθορίσει τον αριθμό των ατόμων που τον χρησιμοποιούν και για να κατανοήσει καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις επιμέρους σελίδες του οι επισκέπτες. Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική θέση, η συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σύστημα των χρηστών, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν τους ταυτοποιεί προσωπικά. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή του χρήστη στην οποία η Google δεν παρέχει πρόσβαση στην Εταιρία.

  • Facebook Pixel: για την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης του χρήστη με αυτόν.

  • Wix.com/GetSubscribers


Όλα τα μέρη συμμορφώνονται με την Ασφάλεια Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ .

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διεξάγεται με τρόπο που διασφαλίζει το απόρρητο αυτής. Η Εταιρεία και οι συνεργαζόμενοι με αυτήν χρησιμοποιούν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας, ακολουθούν κανόνες καθώς και άλλες διαδικασίες για να προστατέψουν τα προσωπικά δεδομένα σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση, γνωστοποίηση, απώλεια ή τυχαία/ αθέμιτη καταστροφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι για όλους τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας, μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, οποτεδήποτε, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή/και διαγραφής των Προσωπικών σας Δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα φορητότητας ή/και αντίρρησης, χωρίς ειδική προς τούτο αιτιολογία, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην Εταιρεία ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση ifigenia@thebeyourownbossacademy.com

 

Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, η Εταιρεία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας εντός (1) μηνός από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σχετικού δικαιώματος σας, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

 


ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ
Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δε θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες του ιστοτόπου για αυτές τις αλλαγές. Σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές πολιτικής.

 

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.


Πολιτική Διαχείρισης Cookies

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η παρούσα πολιτική ισχύει για την Eταιρεία «Τhe Be your own Boss Academy».

Εξηγεί τι είναι τα cookies, τον τρόπο με τον οποίο η Εταιρία τα χρησιμοποιεί και τι μπορείτε να κάνετε για να διαχειριστείτε τον τρόπο χρήσης των cookies.

Η Εταιρία δεσμεύεται να προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο της, καθώς και τυχόν άλλες υπηρεσίες που προσφέρει. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ COOKIES

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του και τη βέλτιστη εμπειρία των επισκεπτών του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου πληροφορίας τα οποία χρησιμοποιούνται από το πρόγραμμα περιήγησης (για παράδειγμα, τον Internet Explorer ή το Safari) και βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία ενός ιστοτόπου επιτρέποντάς του να αναγνωρίζει τις προτιμήσεις του χρήστη κάθε φορά που επιστρέφει σε αυτόν.

Τα cookies ‘’θυμούνται’’ τις προσαρμοσμένες προτιμήσεις των χρηστών, τους βοηθούν να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους, χωρίς να χρειάζεται να εισάγουν ξανά πληροφορίες κατά την περιήγηση τους από τη μία σελίδα στην άλλη ή όταν επισκέπτονται σε μετέπειτα στιγμή εκ νέου τον ιστότοπο. Τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποκαλούμενη συμπεριφορικά  στοχευμένη διαφήμιση (behavioral target advertising) στο διαδίκτυο και για την προβολή διαφημίσεων σχετικών με κάτι που ο χρήστης αναζήτησε στο παρελθόν. Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν αποθηκεύουν πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης, ούτε μπορούν να βλάψουν τον υπολογιστή σας.

 

 

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

 

Η Εταιρία ακολουθεί πολιτική διαφάνειας και κατάλληλης ενημέρωσης όλων των χρηστών σχετικά με τη λειτουργία των cookies στην ιστοσελίδα του και λαμβάνει την σαφή συγκατάθεση τους.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies όπως ορίζεται σε αυτήν την πολιτική. Εκτιμούμε ότι ορισμένοι επισκέπτες ενδέχεται να επιθυμούν εξατομικευμένο έλεγχο της επίσκεψής τους στον ιστότοπό μας και να προσαρμόσουν ανάλογα τις ρυθμίσεις τους. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τον εξατομικευμένο έλεγχο στην παρακάτω ενότητα "Έλεγχος των Cookies". Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με αυτή τη χρήση, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο.

 

 

ΤΑ COOKIES ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Google Analytics

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Google AdWords

Χρησιμοποιούμε Google AdWords, μια υπηρεσία ανάλυσης της Google, και παρακολούθησης μετατροπής, που αποτελεί μέρος του Google AdWords. 

           

ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ COOKIES

 

Όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης σάς επιτρέπουν να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις ρυθμίσεις συνήθως στο μενού Επιλογές ή Προτιμήσεις του προγράμματος περιήγησης. Για να κατανοήσετε αυτές τις ρυθμίσεις, οι παρακάτω σύνδεσμοι μπορεί να είναι χρήσιμοι ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Βοήθεια στο πρόγραμμα περιήγησης για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Ρυθμίσεις Cookie στον Chrome

Ρυθμίσεις Cookie στον Firefox

Ρυθμίσεις Cookie στον Safari web & iOS

Ρυθμίσεις Cookie στον Internet Explorer

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εάν έχετε κάποιες απορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα cookies ή τηρούνται οι ρυθμίσεις σας, τότε επικοινωνήστε μαζί μας: ifigenia@thebeyourownbossacademy.com

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Tumblr Icon

© 2023 by The Be your own Boss Academy