script> pintrk('track', 'lead', { lead_type: 'Newsletter' });
 
Search
  • Ifigenia

Από το Instagram στη Vogue!

Updated: Apr 10, 2021

Υπάρχουν αυτές οι στιγμές, που νιώθεις ότι οι κόποι μηνών και χρόνων, δικαιώνονται με τρόπο που ξεπερνάει ακόμη και τα όνειρά σου!

Δε μιλάω μόνο για τη Μαρία. Μιλάω και για μένα, που η χαρά μου είναι εξίσου μεγάλη με τη δική της, που βλέπω να επιβεβαιώνεται με τέτοιο (!) τρόπο αυτό για το οποίο διδάσκω, καθοδηγώ, πολλές φορές σας ‘σπρώχνω’ να κάνετε.

Όταν κάποιος μετά από μία τέτοια επιτυχία σου λέει 'όλα άρχισαν από ένα σεμινάριο', τα συναισθήματα είναι απλά απερίγραπτα...

Όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, αν το θέλετε. Οι προϋποθέσεις; Διαβάστε τις:


"Αποφάσισα τα τελευταία δύο χρόνια να κάνω το hobby μου επάγγελμα και να αφοσιωθώ αποκλειστικά σε αυτό. Φτιάχνω χειροποίητα κοσμήματα με ημιπολύτιμες πέτρες, ένα μόνο κομμάτι/είδος και απευθύνομαι στις γυναίκες που θέλουν αποκλειστικότητα στο κόσμημα που φορούν, που τις εκφράζει, που είναι το δικό τους μοναδικό κομμάτι.Για μένα χειροποίητο σημαίνει να φτιάχνεις τα πάντα με τα χέρια σου, από την αρχή.

Αυτό σημαίνει ότι διαθέτεις πολύ χρόνο, κόπο και ενέργεια για να κατασκευάσεις ένα κόσμημα και αυτό οι πελάτες το εκτιμούν, το καταλαβαίνουν.


Η δουλειά μου όμως έπρεπε να βγει προς τα έξω και να 'συναντήσει' ένα μεγαλύτερο κοινό. Τότε εμφανίστηκε η BE YOUR OWN BOSS ACADEMY και η Ιφιγένεια στη ζωή μου.

Αποφάσισα να παρακολουθήσω το πρόγραμμα για το Instagram.


Άλλαξα λοιπόν το στυλ και την εμφάνιση των φωτογραφιών μου, έφτιαξα το προφίλ μου, σημείωσα και το site μου, ακολούθησα τις συμβουλές για τα #hastags, τα tags, έμαθα για τους influencers, το Later, τον τρόπο που πρέπει να γράφω τα κείμενα, για το πότε πρέπει να ανεβάζω τα posts. (Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα, γιατί είχα ελάχιστα ασχοληθεί με το Instagram).

Και κάπως έτσι, λίγους μήνες μετά, τον Αύγουστο, πήρα ένα μήνυμα στο site μου: “Είμαστε από την British Vogue, σας βρήκαμε από το Instagram, μας ενδιαφέρει πολύ η δουλειά σας και θα θέλαμε να την προβάλλουμε στο περιοδικό μας στο τεύχος Νοεμβρίου". Απίστευτο?
Τον Σεπτέμβριο πήρα αντίστοιχο μήνυμα από το περιοδικό TATLER , που έβαλε κόσμημά μου στο τεύχος Δεκεμβρίου!

Στα μέσα Σεπτεμβρίου είχα πρόταση από μια αμερικανική εταιρεία να με εκπροσωπήσει στην Καλιφόρνια, μια πρόταση που τελικά δεν ήταν καθόλου συμφέρουσα για εμένα, αλλά πάντως ήταν πρόταση!

Αρχές Νοεμβρίου επικοινώνησε μαζί μου η Jewel Street μια πλατφόρμα που έχει μόνο contemporary κοσμήματα και με την οποία θα συνεργαστώ!

Επίσης, τον Απρίλιο, θα έχω μισή σελίδα καταχώρηση στο αγγλικό ELLE!
Αλυσίδα δεν είναι? Το ένα φέρνει το άλλο… Και όλα άρχισαν από ένα σεμινάριο…

Τέτοιο καιρό πέρσι ούτε καν θα φανταζόμουν όλες αυτές τις εξελίξεις!

Όμως ΟΛΑ μπορούν να συμβούν!

Φτάνει να έχεις αισιοδοξία, πίστη σε αυτό που κάνεις, επιμονή στον στόχο και φυσικά

ανθρώπους που μπορούν να σε καθοδηγήσουν!"


Τι άλλο να πω εγώ μετά από αυτό...

Δείτε το site της Μαρίας με τα υπέροχα κοσμήματα εδώ


ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ "PINTEREST & INSTAGRAM PSYCHOLOGY"
Πώς μπορεί να συμβεί και σε σένα κάτι τέτοιο; Πώς θα συνδυάσεις δύο από τα ισχυρότερα social media για να αυξήσεις τις πωλήσεις σου; Όλα ξεκινούν από την ψυχολογία!
Παρασκευή 29/11 στις 18:00-19:00.
Δήλωσε συμμετοχή εδώ442 views0 comments