script> pintrk('track', 'lead', { lead_type: 'Newsletter' });
 
ROADMAP (10).png
ΔΩΡΕΑΝ
Ζωντανό online εργαστήριο
 
Παρασκευή 16/4
17:00-19:00
"Οδηγός αύξησης επισκεψιμότητας
& πωλήσεων για μικρές επιχειρήσεις
(marketing plan)"
Ένας αποτελεσματικός οδηγός προώθησης για μικρές επιχειρήσεις & δημιουργούς, που θα σας δείξει βήμα-βήμα πώς με λιγότερα χρήματα θα αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο site/e-shop σας - και αντίστοιχα τις πωλήσεις σας!
DSC_1607 (2).jpg

ΣΤΟΧΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

O στόχος αυτού του εργαστηρίου είναι να σας δείξει τρόπους για να αυξάνετε συστηματικά την επισκεψιμότητα στο site σας, στο e-shop σας ή στο Etsy shop σας - και κατ' επέκταση και τις πωλήσεις σας, εφαρμόζοντας ένα αποτελεσματικό πλάνο προώθησης!

Στο τέλος του προγράμματος :

 • Θα έχετε καταλάβει ποιά είναι τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι, προσπαθώντας να προωθήσουν τα προϊόντα τους και πώς θα τα διορθώσετε, αν τα κάνετε κι εσείς!

 • θα γνωρίζετε πώς να οργανώσετε τις προωθητικές σας ενέργειες, για να μην έχουν τον κίνδυνο να είναι αποσπασματικές και τυχαίες,

 • θα μάθετε 2+1πολύ αποτελεσματικά πλάνα προώθησης, που μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως (εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Αν δεν υπάρχουν ακόμη, θα συζητήσουμε τι μπορείτε να κάνετε σχετικά).

 • θα είστε σε θέση να σχεδιάσετε το δικό σας απλό, χειροπιαστό, πρακτικό και πολύ αποτελεσματικό πλάνο προώθησης μίας σελίδας!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

 • Αξία συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

 • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 16/4/2021

 • ΩΡΑ:17:00-19:00

 • Live online: θα λάβετε zoom link

 • Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση και θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις σας. 

 • Θέσεις περιορισμένες-Τηρείται σειρά προτεραιότητας

 • Το video replay θα σταλεί σε όλους τους συμμετέχοντες, μαζί με το workbook

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ευχαριστούμε!

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας έρχεται αυτόματα στο email που δηλώσατε. Αν δεν την δείτε, ελέγξτε τα spam.

screenshot-static.wixstatic.com-2021.03.

Facebook, Instagram, Pinterest, Google .....

Pins, posts, ads, stories, giveaways, seo...
Πόσες ώρες τη μέρα ξοδεύετε σε όλα αυτά, πόσα χρήματα σπαταλάτε, πόσο απογοητεύεστε όταν όλη αυτή η προσπάθεια δε μεταφράζεται σε αύξηση πωλήσων;
Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί τα κάνουν όλα αυτά αποσπασματικά και χωρίς σύστημα, χωρίς να έχουν ένα γενικότερο πλάνο για το πώς θα πετύχουν το στόχο τους. 
Όμως όταν δεν εφαρμόζει κανείς ένα συγκεκριμένο σχέδιο διαφήμισης & προώθησης (Marketing Plan), δεν πρόκειται και να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, το κόστος σε χρήματα και σε χαμένο χρόνο είναι μεγάλο, για να μη συζητήσουμε την ψυχολογία, η οποία πέφτει κατακόρυφα...
Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα απλό, ξεκάθαρο και πρακτικό πλάνο προώθησης (marketing plan), που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις προωθητικές σας ενέργειες, ώστε να έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή επισκεψιμότητα στο σημείο πώλησης των προϊόντων σας!

ΣΥΝΕΡΓΑΤHΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

PSP-logo-1184x1184-png.png

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

 1. Το εργαστήριο απευθύνεται σε όσους έχουν μία μικρή επιχείρηση με ένα site ή/και eshop ή ένα Etsy shop και θέλουν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις τους με ένα απλό, μεθοδικό και εύκολα εφαρμόσιμο πλάνο marketing.

 2. Ακόμη κι αν θέλετε να αναθέσετε ή έχετε ήδη αναθέσει την προώθηση της μικρής σας επιχείρησης σε κάποιον άλλο,  είναι απαραίτητο να κατανοήσετε την ουσία ενός πλάνου προώθησης και τι απαιτείται για να έχετε το σωστό αποτέλεσμα, ώστε να έχετε μία εποκοδομητική συνεργασία και να αξιοποιηθούν τα χρήματα που θα δώσετε.

 3. Τέλος, ακόμη κι αν δεν έχετε ακόμη ένα eshop ή ένα Etsy shop, αλλά το σκέφτεστε (και καλά κάνετε!), θα πάρετε πολύτιμη γνώση και πληροφορίες, που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε το έδαφος για να ξεκινήσετε σωστά και δυναμικά.

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ

 1. Marketing: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε

 2. Ποιά είναι τελικά η πραγματική ουσία του marketing - που οι περισσότεροι ξεχνούν;

 3. Ο Νο 1 παράγοντας που θα επηρεάσει τις προωθητικές σας ενέργειες και που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν καν ξεκινήσετε.

 4. Η ψυχολογία της αγοράς – πώς αποφασίζει κάποιος να αγοράσει ένα προϊόν; Πώς θα καταλήξει να αγοράσει το δικό σας;

 5. Τα 3 διαφορετικά 'κουτάκια' (buckets) στα οποία πρέπει να τοποθετήσετε τους πελάτες σας, πριν δημιουργήσετε το marketing plan σας.

 6. Η δημιουργία ενός απλού, πρακτικού, αποτελεσματικού πλάνου προώθησης για κάθε ένα από τα 3 διαφορετικά 'κουτάκια' των πελατών σας.

 7. Τα καλύτερα 2+1 πλάνα προώθησης για να ξεκινήσετε! Θα μάθετε 2+1 αποτελεσματικούς τρόπους να προωθήσετε το eshop/etsy shop σας!

 8. Παρουσίαση του προγράμματος ''The e-Business Academy", ένας χάρτης πορείας για την επιτυχία του e-shop σας.

 9. Ωρα για εφαρμογή στην πράξη! Χρησιμοποιήστε το workbook που συνοδεύει το πρόγραμμα για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τη δική σας στρατηγική προώθησης, γνωρίζοντας πλέον πολύ καλά ακριβώς τι πρέπει να κάνετε!

Αναπτύξτε τη μικρή σας επιχείρηση με τα προγράμματά μας

eros-flip.jpg

Καλλιόπη Ψωμά

Σχεδιάστρια μόδας

www.calliopepsoma.com

Πολύς κόσμος έχει πετύχει με τη βοήθειά της! 

Σωστή καθοδήγηση, στόχευση προς τις αγορές του εξωτερικού, πλήρης υποστήριξη, επιτυχές αποτέλεσμα!

Aν θέλεις να ξεφύγεις από το τέλμα της τοπικής αγοράς και να στήσεις μία κερδοφόρο online επιχείρηση, είναι ο άνθρωπός σου!

il_794xN.1450298978_8t4j.jpg

Ελίζα Δημ. 

Λινά είδη για το σπίτι

Etsy shop: Casadelinos

Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα αυτή την στιγμή.

Η Ιφιγένεια έχει εμπειρία πολλών χρόνων στις πωλήσεις μέσω Ίντερνετ. Και το σημαντικότερο είναι πάντα δίπλα σου γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς η τεχνολογία πάντα θα μας προσπερνά!!!

iangel.jpg

Ιωάννα Αγγελάκη

γραφίστας-φωτογράφος

Etsy shop: iAngelPhotography

Με βοήθησε πολύ να δημιουργήσω ένα νέο μοντέλο για τη δουλειά μου και να την αναπτύξω και στο εξωτερικό.

Σε αυτόν το δρόμο που έχουμε επιλέξει, ειναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους σαν την Ιφιγένεια να σε καθοδηγούν, να σε εμπνέουν, ακόμα και να σε ενθαρρύνουν όταν απογοητεύεσαι…
Ιφιγένεια σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

calliope_edited.jpg

Καλλιόπη Θεοχάρη

Γραφίστας

MyfreshLemonade

Τα εργαλεία που μου έδωσε και η στήριξή της, με βοήθησαν να έχω ένα σταθερό εισόδημα 

Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές της Ιφιγένειας σίγουρα θα χαμογελάς καθημερινά! Τα εργαλεία που μου έδωσε και η στήριξή της τα τελευταία 2 χρόνια, από το πως να βελτιώσω μέχρι πως να εξελίξω το MyFreshLemonade, βοήθησαν στο να έχω ένα σταθερό εισόδημα και να ξυπνάω με κέφι να σχεδιάσω! Πάντα ενημερωμένη και σίγουρη για το επόμενο βήμα του κάθε μαγαζιού!

KOINOTHTA

Η δυνατή μας ομάδα προσφέρει συνεργασία, αλληλοϋποστήριξη, προσωπική κι επαγγελματική ανάπτυξη!

Θα χαρώ να σε έχω μαζί μας!

Iconic_IntroductionIG test 3.jpg